• De online training bestaat uit 6 video's, ondersteund door een werkboek met informatie en opdrachten. De studiebelasting is ongeveer 1,5 – 2 uur. De training bestaat uit 5 stappen, waarbij je aan de slag gaat met het herkennen van jouw eigen voorkeuren. Vervolgens leer je hoe je de voorkeuren van anderen herkent. En misschien nog wel belangrijker, wat je met deze informatie kunt. Je krijgt handvatten om meer impact te maken in jouw gesprekken met anderen en op welke manier je het beste met anderen kunt samenwerken.
  • Dit leiderschapstraject duurt 8 weken. Elke twee weken komt er een nieuwe module online, die je vervolgens in je eigen tempo kan volgen. Elke module wordt afgesloten met een live Q&A, waar via Zoom al jouw vragen beantwoord worden. De laatste module betreft de afsluitende live dag, waar we uitgebreid stil staan bij de casussen die je zelf in kan brengen. Data Q&A sessies: In overleg. Data live dag: Nader te bepalen. Wil je snel starten? Neem dan even contact op.
  • Wil jij begrijpen vanuit welk uitgangspunt jij de zaken benaderd? Begrijpen waarom je met de ene persoon kan lezen en schrijven en het met de ander simpelweg niet klikt? Wil je inzicht verkrijgen in de verschillende benaderingswijzen? Heb je een coachvraag waar je graag antwoord op wilt? Wil je leren herkennen wat de gedragsvoorkeuren van een ander zijn? Dan is het individueel persoonlijkheidsprofiel van Lumina Spark geschikt voor jou.

Titel

Ga naar de bovenkant