Een nieuw begin, zo voelt het. Niet alleen vanwege het nieuwe jaar, maar ook voor mij persoonlijk. Dit jaar is namelijk het jaar waarin ik start met Bravery at work. Vorig jaar heb ik, na 16 jaar, besloten om mijn vaste baan op te geven. Ik miste de juiste uitdaging, kreeg te weinig energie van wat ik elke dag deed. Tijd voor een nieuw begin dus.

Tijdens een aantal maanden durende sabbatical heb ik vooral stilgestaan bij wat ik graag zou willen doen. Waar ik wel genoeg energie van krijg, de juiste uitdaging dus. Plezier in wat je doet is voor mij erg belangrijk. Ik geloof dat je alleen echt succesvol bent, als je je werk met plezier doet. Dat betekent vooral ook doen waar je goed in bent. En dat heb ik gevonden met Bravery at work. Als freelancer ga ik aan de slag, met als expertise bedrijfsadvies, teamcoaching en interim management.

Waarom

In mijn carrière heb ik veel gezien en geleerd, over wat succesvol is en wat anders kan. Deze expertise wil ik nu inzetten om andere bedrijven te helpen. Als adviseur, coach of interim manager.

Tevens heb ik veel teams aangestuurd, gecoacht en begeleid. De fascinatie voor mensen, en groepen in het bijzonder, heb ik altijd al gehad. Uit ervaring weet ik dat het werken in teams echt niet altijd zo vanzelfsprekend en succesvol is dan dat het lijkt. Daarom heb ik mij de afgelopen maanden verdiept in dit onderwerp, om zo nog beter in te kunnen spelen op deze speciale dynamiek en ervoor te zorgen dat het werken in de teams die ik begeleid een stukje makkelijker, leuker en beter wordt.

Ik kijk uit naar het komende jaar. Nog onbekend wat het gaat brengen, maar ik stap er vol vertrouwen in. Ben je benieuwd wat ik voor je bedrijf kan betekenen? Ik kom graag langs voor een kop thee of een borrel om dit te bespreken.

Ik wil graag het e-book Inspirerend Leiderschap ontvangen.

Waar mag het e-book naar toe worden gestuurd?

Meer weten?

Neem contact met mij op door onderstaand formulier in te vullen.

Contactgegevens