Overgangsklachten. Op de werkvloer krijg je er vroeg of laat mee te maken. Ofwel omdat je prestaties beïnvloed worden door deze fase in je leven, dan wel omdat je als leidinggevende geconfronteerd wordt met het samenhangende verzuim. Vrouwelijke werknemers in de overgang geven in meer dan de helft van hun verzuimmeldingen aan dat de overgang een rol speelt. Ze noemen het echter een virusinfectie, hoofdpijn, psychische klachten en vermoeidheid.

Herken je de negatieve invloed van de overgang op het functioneren van jou of je vrouwelijke medewerkers? Vrouwen in de overgang hebben vaak dagelijks last van onzekerheid over het eigen kunnen en de overgangsklachten beïnvloeden hun productiviteit. Dan is het nu tijd om daar iets aan te doen. De overgang is namelijk niet ‘iets waar je even doorheen moet’. Het is een bijzondere levensfase, die helaas voor veel vrouwen gepaard gaat met flink wat klachten. Leer de klachten te signaleren en dan is er gelukkig veel aan te doen. En als werkgever kun je jouw medewerkers daarbij heel goed ondersteunen. Daar wordt uiteindelijk iedereen heel blij van.

Met het programma ‘In 7 stappen van jouw overgangsklachten af’ verminderen de overgangsklachten razendsnel, om uiteindelijk helemaal te verdwijnen. Met aanpassingen op gebied van voeding, supplementen en leefstijl worden de eerste stappen gezet. Vervolgens zorgen de coachsessies ervoor dat de medewerkers ook na het programma duurzaam resultaat kunnen neerzetten. Zij leren namelijk om uiteindelijk voor zichzelf de juiste adviezen te formuleren en ook daadwerkelijk toe te passen.

Vandaag al direct de eerste stap zetten? Daar is het e-book ‘Eerste hulp bij overgangsklachten’ voor. Een waardevol e-book vol met tips om overgangsklachten te verminderen. Handig voor jezelf of om door te sturen naar jouw vrouwelijke collega’s of werknemers.

‘Wen er maar aan? Het is de leeftijd? Het gaat vanzelf over? Wanhoop niet. Er is nu Eerste Hulp Bij Overgangsklachten!’

IN 7 STAPPEN VAN JOUW OVERGANGSKLACHTEN AF

Waarom?

  • Productievere werknemers

  • Minder ziekmeldingen

  • Blijere werknemers

  • Waardering van medewerkers

Anne-Marie-Boogaarts-Review-Bravery-at-work-Onze-klanten

“In plaats van zes tot acht keer en ‘s nachts bijna ieder uur, heb ik nu nog maar een klein beetje last van opvliegers, zowel overdag als ‘s nachts. Ik slaap veel beter, voel me dus veel beter en als prettige bijvangst ook nog een paar kilo kwijt.

Astrid geeft heldere, nuchtere uitleg, op een no nonsens manier. Ze begeleid je eigenlijk dagelijks, maar laat je ook enigszins los, je moet het namelijk uiteindelijk wel zelf doen. Ze stuurt bij waar nodig en geeft tipsom het 1 of ander makkelijker te maken.”

Anne-Marie Boogaarts

“In het begin leek het me enorm gedoe en durfde ik het bijna niet aan. Astrid overtuigde me het toch te proberen en toen ik uiteindelijk bezig was, was het helemaal niet ingewikkeld. Ik heb anders leren eten (en veel nieuwe gerechten) en voel me geweldig. Ik ben 5 kg afgevallen, 5 cm buikomvang kwijt en heb een betere hormoonbalans. Ik voel me goed en gezond! Ik beveel Astrid aan, aan iedereen die wil leren hoe je gezonder kunt eten & leven. En misschien wat wil afvallen zonder honger en met lekker eten.”

Viola

Wil jij dit ook?

Neem contact met mij op door onderstaand formulier in te vullen.

Contactgegevens