Wil jij begrijpen vanuit welk uitgangspunt jij de zaken benaderd? Begrijpen waarom je met de ene persoon kan lezen en schrijven en het met de ander simpelweg niet klikt? Wil je inzicht verkrijgen in de verschillende benaderingswijzen? Heb je een coachvraag waar je graag antwoord op wilt? Wil je leren herkennen wat de gedragsvoorkeuren van een ander zijn? Dan is het persoonlijkheidsprofiel van Lumina Spark geschikt voor jou.

Lumina Spark staat garant voor een interactieve en leuke ervaring. Met behulp van de Lumina Profielschets verken je jouw eigen gedrag en persoonlijkheid. Dit persoonlijkheidsprofiel geeft inzicht dat onmiddellijk leidt tot verbetering van de resultaten van jezelf. Binnen een kleurrijk kader krijg je eerst meer inzicht in jezelf en jouw voorkeuren, waardoor er vervolgens bewustwording van je eigen handelen ontstaat en er ook begrip komt voor de voorkeur van bijvoorbeeld collega’s of je partner. Het Lumina Spark model levert je dus niet alleen zakelijk voordelen op, maar ook privé. Het verkregen inzicht kan je namelijk ook heel goed gebruiken in de relaties in je privéleven.

Lumina Spark maakt inzichtelijk waar jouw gedragsvoorkeuren liggen van nature, in het dagelijkse leven, maar het maakt ook inzichtelijk wat je voorkeuren zijn wanneer je onder hoge druk staat. Deze inzichten zorgen ervoor dat je precies gaat zien waar je (verborgen) talenten zich bevinden, maar ook wordt het heel duidelijk waar bijvoorbeeld een energielek zit.

De theorie van Lumina Spark is gebaseerd op het onderzoeksparadigma van de ‘Big Five’ en het beste van Carl Jung. Uit deze combinatie komt een methodiek voort die op een nieuwe en uitdagende manier de samenwerking binnen een organisatie analyseert en verbetert. Een persoonlijke vragenlijst is het uitgangspunt van het persoonlijkheidsprofiel, waarin de kwaliteiten en mogelijke beperkingen van een ieder worden beschreven. Dit persoonlijkheidsprofiel beschrijft dus hoe jij je van nature gedraagt (instinctief), bij een normale belasting (dagelijks) en onder hoge druk (overbelast). De uitslag geeft de 24 eigenschappen en 8 aspecten per persoon weer in de persoonlijke mandala. Dit maakt dat dit direct inzetbaar is.

Wil jij een sterke leider zijn? Dan begint dat met jezelf goed kennen. Dit kan door middel van het persoonlijkheidsprofiel van Lumina Spark in combinatie met alleen een terugkoppeling of juist met begeleiding op jouw coachvragen. Aangezien niemand hetzelfde is, maak ik altijd afspraken op maat.

“Je persoonlijke splash vertelt veel over hoe je naar de wereld kijkt en hoe je acteert. In deze workshop krijg je concrete handvatten om zowel je sterke als zwakke eigenschappen in te zetten bij de interactie met anderen.”
— Daphne van den Heuvel, 200% vormgeving

‘Weet wat je eigen voorkeuren zijn en herken die van een ander. Als je dit kan toepassen in de praktijk, staat niets een succesvolle samenwerking in de weg.’

LUMINA SPARK

Waarom?

  • Meer inzicht in je eigen manier van werken

  • Betere samenwerking met anderen

  • Controle verkrijgen over je eigen succes

  • Inzicht in je (verborgen) talenten en ontwikkelpunten

  • Makkelijker omgaan met hoge werkdruk

Daphne van den Heuvel geeft Bravery at work een testimonial

“Je persoonlijke splash vertelt veel over hoe je naar de wereld kijkt en hoe je acteert. In deze workshop krijg je concrete handvatten om zowel je sterke als zwakke eigenschappen in te zetten bij de interactie met anderen.”

Daphne van den Heuvel, 200% vormgeving
Peter van Honschoten geeft een testimonial voor Bravery at work

“Op 14 oktober de workshop sterk leiderschap gevolgd bij Astrid. Grappig is dat je van mening bent dat jij zelf het beste weet hoe je overkomt op anderen, maar in de spiegel die Astrid je voorhoudt blijkt dat toch anders te zijn. Het blijft in de workshop niet alleen bij de confrontatie, je krijgt ook inzichten hoe je hier mee om kunt gaan.”

Peter van Honschoten, Tekenis BV
Refererentie van Bravery at work

“Astrid legde alles rustig en duidelijk uit en ik was verrast door de treffende teksten in de analyses. Daar kon ik prima mee uit de voeten.”

Margriet Taams, Fit for Thought - denkadvisering

Wil jij dit ook?

Neem contact met mij op door onderstaand formulier in te vullen.

Contactgegevens