Bravery at work begeleidt professionals in hun ontwikkeling, zodat zij sterke leiders zijn en hun doelen behalen. Iedereen is namelijk een leider en daarom is leiderschapsontwikkeling zo belangrijk.

Heb jij dromen die je maar niet lijkt te behalen? Wil je begrijpen vanuit welke voorkeuren en overtuigingen je de zaken benaderd? Wil jij jezelf verder ontwikkelen als leider?  Een coach helpt je om hiermee succesvol aan de slag te gaan.

Hoe goed ken jij jezelf? Weet jij waar je voor staat? En waar je naar toe wilt? Stuur je een team aan en wil je hierin ontwikkelen? Wil jij je kennis van groepsdynamiek en teamontwikkeling vergroten?

Er zijn meer sterke leiders nodig. Zodat er sterke teams ontstaan en organisaties kunnen groeien. De sleutel tot succes zijn de mensen in de organisatie, het echte kapitaal van elk bedrijf. Diegene die zorgt dat de racefiets wordt bestuurd, aangedreven en het juiste pad volgt. Als het goed gaat, maar ook als de weg even zoek is.

Om te groeien als leider is inzicht nodig in jezelf. Pas als dat is bereikt, kan de juiste aandacht en energie besteed worden aan anderen. Juist daarom is leiderschapsontwikkeling zo belangrijk. In een vrijblijvend gesprek bespreken wij graag de mogelijkheden.

Leiderschapsontwikkeling

De leiderschapsexpedities

  • Gaan altijd uit van het individu. Iedereen is uniek.

  • Geven inzicht in jouw voorkeuren en gewoontes.

  • Verschaffen nieuwe inzichten en theoretische kaders.

  • Benoemen en geven terug wat we zien, waardoor je inzicht krijgt in het eigen functioneren.

  • Werken toe naar het behalen van de door jou gestelde doelen.

  • Trainen en coachen iedereen, zodat een ieder na afloop van het traject zelfstandig aan de slag kan.

‘Een sterke leider heeft de moed en dapperheid om te reflecteren op zichzelf en zich te blijven ontwikkelen. Dan kan hij of zij ook de ander leiden.’

Hulp of advies nodig?

Neem contact met mij op door onderstaand formulier in te vullen.

Contactgegevens